Kategorier
Health & Fitness Lifestyle

Nogle ord om livsnyderen Kenneth Schou

Hej Kenneth,

Denne besked får du jo nok ikke, men så til alle dem som husker dig som livsnyderen Kenneth Schou.

Jeg havde en rigtig god start på min job hos Capernow. Derfor kan jeg takke de gode kolleger, heriblandt Kenneth, som altid var klar med et lille fif til hvordan en sag kunne løses. Ikke for at tage over, men lige så smart, at jeg kunne løse resten selv. Gennem de næsten 3 år hos Capernow, var det Kennethblevet en god ven. Med sit gode humør og sjove kommentarer, udstrålede Kenneth den store livsnyder han var.

Det som mærkede mig mest ved denne livsnyder, var den utrættelig energi. Til DHL-stafet i fælledparken, tog Kenneth ture i fuld udrustning fra hjemmeværnet, samtidig med flere ture for Capernow. Jeg mener at Kenneth kom igennem 5 turer på en DHL. Jeg kunne lige klare en.

Siden vi begge forlod Capernow, jeg først og Kenneth et par måneder senere, ufrivilligt, blev kontakten vedligeholdt via Facebook.

Til min store glæde nåede jeg at besøge Kenneth på Riget, lige før den første protese var klar. Selv da, kunne Kenneth lave jokes omkring de et-benede, som han nu tilhørte. Egentlig var det ikke tilladt for Kenneth at drikke øl, men hvor blev jeg glad for at vi kunne dele en rigtig god øl sammen, mit lille bidrag til god bedring.

Troen på at der nok skulle findes en løsning, som kunne få has med den forbandede cancer (mine ord), var så tydelig i Kenneths øjne og kommentarer.

Jeg har ingen informationer om, hvordan den sidste tid var for Kenneth, men håber den har været så lidt smertefuld, som muligt. For Lotte og drengene må det være umådelig svært. De har mistet en fantastisk mand og far og må nu få det bedste ud af den sørgelige situation de nu er i, mine tanker går selvfølgelig til dem.

Special øl og hjemmebrygget øl, har jeg aldrig været særlig vild med, men det fik Kenneth lavet om på. I 2010/2011, blev der lavet hjemmebrygget øl i firmaet, som efter en laaang gærings tid, kunne også vi, som ikke havde været med til selve brygningen, smage. Pludselig havde jeg fået smag for disse. Dette kan jeg takke livsnyderen Kenneth Schou for. Det er ikke det værste minde at have om Kenneth.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *